Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، محسن ترکی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی صدای ورزش خراسان رضوی با اشاره به دیدار حساس پرسپولیس و استقلال در چارچوب نیمه نهایی جام حذفی ایران در روز جاری، اظهار کرد: بیشترین تعداد قضاوت در تاریخ دربی‌ها را دارم، البته افتخار چندانی‌ هم نیست. داوران خوبی پیش از من بوده‌اند که توانایی قضاوت این بازی را داشته‌اند، اما حدود ۱۵ سال قضاوت دربی را به داوران خارجی سپرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدا را شاکرم که پس از ۱۵ سال قضاوت دربی به یک تیم داوری مشهد سپرده شد. در این مدت که قضاوت دربی‌ها به داوران ایرانی سپرده شده، شاهد قضاوت‌های بهتری نسبت به داوران خارجی بوده‌ایم.

وی افزود: داوران خارجی با وجود اشتباهات فراوان‌شان، پس از اتمام دربی به کشور خود بازگشته و شاهد حواشی فراوانی پیرامون داوری‌های آن دیدار نبودند. چون مرغ همسایه غاز است، فشار و هجمه‌ای از سوی هواداران و مربیان روی داوران خارجی نبود، در حالی که در این مدت که قضاوت دربی به داوران ایرانی سپرده شده، پس از برگزاری دربی تا مدت‌ها به داوران فشار و هجمه وارد می‌کنند. دربی همانند سایر بازی‌هاست و حواشی کوتاهی دارد، اما نباید تداوم داشته باشد. نباید بخاطر کری‌های هواداری، حواشی را مدت‌ها ادامه داده و به آن دامن بزنیم. یکی از همین حواشی را یکی دو هفته قبل پشت سر گذاشتم که به هیچ وجه کار اخلاقی نبود.

ترکی ادامه داد: عملکرد تمام افراد در ورزش مشخص است. لطف جامعه ورزش است که مرا به خوش‌نامی می‌شناسند، مطالبی است که در کانال‌های هواداری باشگاه‌ها منتشر می‌شود به خاطر توجیه باخت تیمشان است. جای تاسف است که این مطالب در کانال‌های ورزشی حتی توسط پیشکسوتان نشر داده می‌شود. بخشی از این موضوع به برخی از رسانه‌ای‌ها مربوط می‌شود. حواشی به وجود آمده در یکی دو هفته اخیر بازخوردهای خوبی برایم داشت. جامعه داوری و ورزش کشور به خصوص خراسانی‌ها حمایت خوبی داشتند که مایه افتخار است. خوشحالم که پس از سال‌ها هنوز این حمایت‌ها را پشت سرم می‌بینم.

وی با اشاره به شرایط قضاوت در نخستین دربی‌ پایتخت پس از ۱۵ سال قضاوت داوران خارجی، خاطرنشان کرد: دربی به لحاظ فنی همانند سایر بازی‌هاست، اما حساسیت متفاوتی دارد. با وجود خونسردی‌ و وقوفی که در کارم دارم، آن شب به همراه سایر همکارانم خواب راحتی نداشتیم. فشارها زیاد بود و پس از ۱۵ سال یک تیم داوری ایرانی قضاوت دربی را بر عهده گرفته بود. شرایط سختی داشتیم و اگر در بازی مشکلی به وجود می‌آمد، ممکن بود دوباره روند استفاده از داوران خارجی را در پیش گیرند. از این نظر بار سنگینی روی تیم ما بود.

این پیشکسوت داوری ایران اضافه کرد: خوشبختانه به خوبی توانستیم این موضوع را مدیریت کنیم. پیش از سفرمان به تهران به زیارت امام رضا (ع) رفتیم و از ایشان کمک خواستیم. آن بازی شرایط خوبی داشت و به زعم کارشناسان قضاوت خوبی هم داشتیم. بازی با نتیجه یک بر صفر به نفع استقلال در حال اتمام بود و نیمی از هواداران پرسپولیس در دقیقه  ۹۰ در حال ترک ورزشگاه بودند. در دقیقه ۹۱ یا ۹۲ روی یک صحنه هند در محوطه جریمه رخ داد و بازی به تساوی کشیده‌شد. مسئولین شهری تهران اذعان کردند که پس از سال‌ها کمترین حواشی را در آن دربی شاهد بودند. مسئول سازمان اتوبوس‌رانی تهران هم اعلام کرد که حتی یک شیشه اتوبوس هم نشکسته است.

ترکی گفت: شرایط آن زمان با حال حاضر قابل قیاس نیست. امروزه دعواها را به فضای مجازی منتقل کرده‌اند. آن دربی شرایط خوبی داشت و حتی دربی بعدی را هم قضاوت کردم. قضاوت دربی بعدی را که پیشنهاد دادند، قبول نکردم. در این مدت هفت دربی قضاوت کردم، البته دو یا سه دربی دیگر هم پیشنهاد شد، اما معتقد بودم که داوران دیگری هم وجود دارند و باید به آنان هم اعتماد شود. سایر داوران هم تا کنون قضاوت خوبی در دربی‌ها داشته‌اند. آرزوی موفقیت برای پیام حیدری دارم و می‌دانم به راحتی از پس این بازی برخواهد آمد.

وی ضمن اشاره به انصراف حسن کامرانی‌فر از تیم نظارت دربی پایتخت عنوان کرد: کامرانی فر در حال حاضر از ناظران خوب AFC است. او به خاطر تغییراتی که در داوری این دیدار رخ داد، انصراف داد.

ترکی تاکید کرد: امیدوارم یک جوان دلیر در قوه قضاییه پیدا شود و مسئولیت بررسی و پیگیری مسائل غیراخلاقی در فوتبال را به عهده بگیرد. سال‌هاست که در مورد ناپاکی‌های فوتبال ایران بحث می‌شود، اما هنوز ندیده‌ایم که به صورت جدی مسئولان قوه قضاییه پای کار بیایند. شاید خیلی از مسائل سیاسی را مردم پیگیری نکنند، اما فوتبال به خصوص در کشور ما ورزش فراگیری است. صحبت‌های حاشیه‌ای که پس از دربی انجام می‌شود تبعات خوبی ندارد. از مسئولان قوه قضاییه به خصوص همشهری خودم، رییس قوه‌قضاییه خواهش می‌کنم تا این موضوع را پییگری کنند. فوتبال ناپاکی‌هایی دارد که باید در خصوصش شفاف سازی شود و با افراد خاطی برخورد شود. حتی مسئولان قوه قضاییه می‌توانند از محسن ترکی پیگیری این مسائل را آغاز کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: داوران خارجی قضاوت دربی قوه قضاییه ۱۵ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان

رییس کل دادگستری استان کرمان از تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان خبر داد و گفت: در سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ عدد سلاح گرم در سراسر استان کشف وضبط شده است که ۷۴ درصد کشفیات سلاح جنگی و مابقی سلاح شکاری غیرمجاز بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در جلسه شورای برنامه ریزی (معاونین) دادگستری کرمان اظهار داشت: برنامه محوری در دستور کار صف و ستاد دستگاه قضایی استان قرار دارد و مدیران قضایی باید علاوه بر اجرای برنامه‌ها میزان اثر بخشی آنها را نیز مورد تجزیه، تحلیل و بررسی قرار دهند.

رییس کل دادضمن قدردانی از دستورات ۲۲ گانه ریاست قوه قضاییه خطاب به مسئولان قضایی، قضات و کارمندان عدلیه در سراسر کشور، افزود: بایستی در راستای اجرایی شدن فرامین رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و ریاست قوه قضاییه گام‌های عملی و جدی بیشتری برای رسیدن به قوه قضاییه در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداشته شود.

رییس شورای قضایی استان کرمان از اقدامات دادستان کرمان و مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب کرمان در خصوص اجرای طرح نور قدردانی نمود و گفت:دستگاه قضایی حامی آمران به معروف وناهیان از منکر است و خوشبختانه مردم شریف کرمان همکاری خوبی با اجرای این طرح داشته اند و در ۹۹ درصد موارد پس از تذکر لسانی افراد به قانون احترام گذاشته اند.

حجت الاسلام حمیدی گفت:ما معتقدیم مسائل فرهنگی و اجتماعی راه کار فرهنگی و اجتماعی دارند و دستگاه‌های متعددی در این زمینه باید به رسالت خود در انجام فعالیت‌های فرهنگی عمل کنند و اقدامات پلیسی و قضایی باید در کنار اقدامات فرهنگی قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • پوچتینو: VAR به فوتبال صدمه زده است؛ تصمیم داوران بازی باورنکردنی بود
  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه